Matka alkakoon!

Alkuvuodesta 2021 tein itselleni lupauksia joista johtuen kirjoitan nyt tätä. Tein lupauksista julkisia ja yllättäen yksi asia johti toiseen ja lopulta siihen, että minulle ehdotettiin lähtemistä mukaan elämäntaparemonttiin. Koska olin jo tehnyt asiasta julkisen, sovittiin että kerron tästä some-kanavillani. Kuten yleensä, tämäkin asia hieman kasvoi ja ajattelin tehdä tästä hieman näkyvämpää ja samalla purkaa omaa ajatustani ja päätäni, ja kukaties, joku muukin saattaa tästä löytää apua omaan ongelmaansa. Tästä johtuen päätin avata omat verkkosivut jossa julkaisen viikoittaista blogiani sekä YouTube-kanavan – Ukkokuntoon by Big J, jossa pidän videopäiväkirjaa sekä tulevaisuudessa myös mahdollisesti haastattelen asiaan liittyviä henkilöitä.

Tämän yhteistyö-projektin kesto on kolme kuukautta ja se käsittää täyden lääkärintarkastuksen Lappeenrannan Työterveydessä, Treenixin ammattilaisten laatiman kunto-ohjelman – ruokaa unohtamatta – sekä upean Mari Ravattisen ja Mielen Melodiat henkisen valmennuksen.

”Suurimmat haasteet minulle on sokeri, sokeri, sokeri, ajanhallinta, säännöllisyys ja kohtuus.”

Itse uskon, että nimenomaan tuo henkinen puoli on se, joka auttaa minua eniten menestymään matkallani. Odotankin sitä jo innolla.
Suurimmat haasteet minulle on sokeri, sokeri, sokeri, ajanhallinta, säännöllisyys ja kohtuus. Pääsin aikanaan tupakasta eroon ihan vaan tumppaamalla, enkä ole sen koomin tupakkaa poltellu. Sokeri sen sijaan on minulle kuin huumetta. Olen sokeriaddikti. Tästä lisää myöhemmin.

Ensi tiistaina tuo matka kohti uudistunutta ukkoa alkaa – lähde mukaan ja ota seurantaan sekä tämä sivusto, YouTube kanavani sekä IG @bigjhiltunen

Nähdään kulmilla!

Vastaa